Såhär lätt gör jag kaffe:
1. Bönorna mals till den storlek på espresso man vill ha. De kan ligga där hela tiden om man vill, den har ett lock som behåller aromen.
1. Bönorna mals till den storlek på espresso man vill ha. De kan ligga där hela tiden om man vill, den har ett lock som behåller aromen.
I kvarnen: johan&nyströms "la bomba"
3. Jag har skummat mjölk på den och nu är den klar.
Fast jag är ingen höjdare på det.
När jag frågade på statoil vilka bönor som använer och vad deras bryggare kostade så sa han att deras kostade 30.000 kr.
Då sa jag att min kostade 8.500 bara.
-bara???? utbrister han.
Jo det är BARA när man pratar bra maskiner.
Men det är relativt. visst är det mycket pengar.
Jag hade en halvautomatisk förr, och visst var det kul att mala och mäta upp kaffe, trixa och hålla på.
Men när halva köket är nerskitat med sump och spill är det inte så kul längre efter 111:e koppen espresso, som dessutom tar typ 3 minuter att göra eller nåt.
2 kommentarer:
Tur att man inte gillar kaffe, verkar dyrt det där! ;) Kram Miranda
HAHA!!!!
ja..kram
Skicka en kommentar